Aramıza hoşgeldiniz.
Ben biraz daha gerçek ve acı konuşacağım.
Seçenek 1: Eğer gerçekten her tür müzüği, standart beğeni değerinin üzerinde bir kalitede çalacak bir ampli ihtiyacı varsa, Amerikan tarzı veya karekterli bir ampliden bahsediyoruz demektir. Bu tarz ampliler, genel olarak Amerikan arabalarına benzerler. Çok yakarlar, az beygir üretirler, çok kaliteli gözükmezler. Fakat konforlu, rahat bir yolculuk yapmanızı sağlarlar, torkludurlar yani yokuş aşağı iner gibi yokuş yukarı çıkarlar, içine oturunca geniş ferah rahat hissettirirler. İşte Amerikantarzı ses budur. Bu tarzda ampliler hemen herşeyi çalar, çalmam demez, sizi rahatsız etmez. Aslına bakarsanız, bencede engüzeli. Yani benim sevdiğim tarzda bu olduğu için, sizi gayet iyi anlıyorum. Gel gelelim seçenek 1 dediğimiz Amerikan tarzı ampliler pahalıdır. Birkez alayım birdaha uğraşmayayım dediğiniz zaman 4-5 bin dolar, gözden çıkarmalı. Yani acı gelebilir, hazmı kolay olmaya bilir. O ayrı. Ama durum bu. Pass lab.
Seçenek 2: İstediğiniz sese ulaşanakadar, ampli yapmak denemek dnemek. Ras 100 ile başlayınız. Mutlu edecek bir başlagıç. Dahasını isterseniz, kolay. Hele bir Ras 100 dinleyiniz. Bu forum da istediğiniz tüm bilgiye ulaşabilirsiniz. Ayrıca biz sadece bilgiyi paylaşmayız, sizingibi uzaklarda olan diy dostlarına, parça, komponent, malzeme bulma yönündede yardımcı olmaya çalışırız. Fakat buda yetmez. Aslen sizin ne istediğinizdir. Ben naçizane tavsiyede bulundum size, artık ne yaparsanız, kendinize.