SATILDI ilginiz için teşekkürler.

Gönderildi: 20 Ağustos 2009, 10:09
Kimden: mir
Kime: isa_olcer
Selam, elinizdeki 30 yıllık bir ampli, ve bir avrupalının iyi bir kopyasıdır. ve istanbulda yapılmış özel atelye imalatıdır.
Pazarlık payı var demişsiniz nedir ve lambaların adları nedir, çıkışlar ve pre ler.
isa_olcer yazdı:arkadaşlar şöyle söyleyim ben size diğer türk malı anfilerle karıştırmayınız. fiyatı kafamdan yazmadım araştırdım bu tip türk malı anfiler kaça satılıyor diye ona göre ortalama bir fiyat yazdım. ayrıca hurdacıdakiler genelde bozuk oluyor bu sağlam ve güçlü. 30 lira veren arkadaş zaten bu sitede en kötü lambaları 15-20 liraya satmıyorlarmı? indirim yapmasak kızarsınız yapsak yine söylenirsinizeğer alan olmazsa bi arkadaşa hediye edeceğim. aşağıda bana gelen bir mesaj var onu okuyabilirsiniz. iyi günler iyi çalışmalar.
Gönderildi: 20 Ağustos 2009, 10:09
Kimden: mir
Kime: isa_olcer
Selam, elinizdeki 30 yıllık bir ampli, ve bir avrupalının iyi bir kopyasıdır. ve istanbulda yapılmış özel atelye imalatıdır.
Pazarlık payı var demişsiniz nedir ve lambaların adları nedir, çıkışlar ve pre ler.
isa_olcer yazdı:benim bu siteye ilan verme sebebim kıymetini bilecek kişilerin alması istememdir.
Bu forumu görüntüleyenler: Google [Bot] ve 0 misafir