2x48V ve 2x15V çıkışları vardır 500VA dir aşşağıdaki resimlerde boyutu ve ağarlığı hakkında fikir sahibi olabilirsiniz(9.4kg)
Fiyat: 70YTL

mehmet-salih yazdı:grii_35 yazdı:GÜNCEL 50YTL
ustad bana satarmısın. ben burdur gölhisar'da kalıyorum.kargo yapsan ne kadar mail olur bana?
grii_35 yazdı:walla kardeş üzerindeki etikette VA diye yazdığı için o şekidle yazdım ama trafoyu 500W olarak sardırmıştım. ki zaten 300W lık trafoyla boyut ve ağarlık açısından kıyaslarsan 300W olmadığını anlıyabilirsin 300W trafo bunun yarısı kadar bişey oluyoher ne kadar 500VA dediğin gibi 300W a tekabul etsede büyük ihtimalle o üzerindeki etikette Watt bölümü olmadığı için VA bölümünü o anlamda kullanmış olmalarından kaynaklanıyor olması lazım dieğr yandan kargosu ne adkar tutar emin değilim ama 10-15YTL civarında tutar tahminim (gölhisar tam olarka neresi bilmiyorum ama bu rakam ankara ve istanbul benzeri iller için tahmini rakam)
grii_35 yazdı:50YTL+kargo olarak yollıyabilirim tabi eğer istersen. ödeme konusundada ister parayı havale yaparsın hemen kargonu çıkartırım istersen PTT nin kapıda ödeme sistemiyle yollarım trafoy teslim aldığında portacıya ödemeyi yaparsın fakat PTT nin sisteminde kargoya kıyasla daha pahalıya gidiyor
Bu forumu görüntüleyenler: Google [Bot] ve 0 misafir