Ben verdiğimi düşünmemiştim, pardon o zaman. O PCB çalışıyor ama biraz dağınıktır. Ground plane için Eagle'de BRD'i açtıktan sonra "ratsnest" komutunu vermek yeterli. (sol araç çubuğunda altlarda)
Hız konusunda ise siz söyleyince farkettim aslında. Devre üzerinden düğmeye basma tepkisi ile kumanda tepkisi aynı hızda değil. Kumanda çok daha hızlı tepki veriyor. Neden böyle anlamadım, koduyla en son 2009 Haziran'da ilgilendiğim için pek de hatırlamıyorum. Büyük ihtimal oynayabilirim hızıyla; fakat burada başka bir sorun var. PGA231x -95.5dB ile +31.5dB arasında 0.5dB hassasiyetle hareket edebilen bir entegre. Bu da -95.5 (mutlak sessizlik)ten 0dB'e tam 192 adım var demek! (+dB'leri saymıyorum, onlar da fazladan 63 adım)
Bu şartlar altında sesi kısmak veya açmak için bayağı beklememiz gerekeceği gerçeğiyle karşılaşıyoruz. Düğmeye basılı tuttuğunuzda tekrarlama süresi bu yüzden düşük, mesela kumanda tuşuna bir kere bastığınızda eliniz hızlı değilse 3 step birden atıyor. Bu iyi; çünkü çoğu insanın kulağı, bu aletin 4-5 steplik hareketi arasındaki farkı bile anlayamayacak kapasitede! Alet bizden daha güçlü yani..
Yine de önerilerinize açığım, aklıma gelmeyen şeyler olabilir tabii ki.
ek: Benim video da çok sallantılı ve titrek çıkmış nedense. Youtubeye yükleyince öyle oldu. İlginç.