YunusGür yazdı:ASIO4ALL sürücüsüne gerek var mıdır bu kayıt durumlarında ?
Asıo daha iyi ses kaydı yapıyor deniyor.
Bu haliyle kayıt almayı başardım. Önceden de burda konusu vardı. CS6 da kayıt alamıyordum. Laptopta kayıt yapılabiliyor anlamadım nasıl oldu
YunusGür yazdı:Evet abi senle bu konu üzerine bayağı konuşmuştuk. İnternetten kayıt yapıyorum ve internetteki müziklerin kalitesi kötü oluyor. Resimde 192000 kHz default olarak kaldı onu değiştireceğim
Bir depth değeri de 16 yaptım. Resimdeki ayarlar ile kayıt yapılabiliyor.
ASIO da kayıt yapayım dedim. Seste fark oluyor açıkçası abi. Tizler daha iyi gibiydi. Ama basslar çok düşüktü bu seferde. Aralarında böyle bir fark var.
onursal yazdı:YunusGür yazdı:Evet abi senle bu konu üzerine bayağı konuşmuştuk. İnternetten kayıt yapıyorum ve internetteki müziklerin kalitesi kötü oluyor. Resimde 192000 kHz default olarak kaldı onu değiştireceğim
Bir depth değeri de 16 yaptım. Resimdeki ayarlar ile kayıt yapılabiliyor.
ASIO da kayıt yapayım dedim. Seste fark oluyor açıkçası abi. Tizler daha iyi gibiydi. Ama basslar çok düşüktü bu seferde. Aralarında böyle bir fark var.
Onboard ses kartlarını kasmaya gerek yok.
Çok fazla yeteneği olduğu söylenemez. Sen zaten internetten kayıt yapıyorsan ASIO GASIO ya da ihtiyacın yoktur.
Ses kartının kendi yapabilecekleri önemlidir.
Ayrıca internetten yapılan kayıtlar ses kartı tarafından örneklenmez.
İnternette yayınlanan çoğu kayıt karakteristiği 256KB/sn lik aşırı sıkıştırılmış formatlardır. Bunları daha kaliteli kaydetmeye çalışsan da zaten birşey değişmeyecektir. Çünkü bu formatta en fazla 15KHz band genişliğin olmaktadır.
YunusGür yazdı:Başka müzik kaydı yapabileceğim yer yok ki benim
Bazı sitelerdeki müziklerin 18 kHz band genişliğinde olduğunu farkettim. Tabi plak kalitesine hiçbiri yetişemez. Orası ayrı. Teşekkürler bilgiler için.
Bu forumu görüntüleyenler: Google [Bot] ve 0 misafir