arbulent yazdı:ilgileriniz için çok teşekkür ederim. Bu devreleri kurup deneyeceğim.Yalnız benim Kayseriden aldığım 3886'lar sahte gibi.Birinin üzerindeki yazı boya ve karakterleri diğerinden farklı.Aynı zamanda bacaklarının ölçümleri çok farklı gösteriyor.Satın alabileceğim güvenilir bir site biliyor musunuz?
Engetrelerden birinin yazısı yüzeye gömülmüş ince karakterli, diğeri yüzeyde beyaz boya ile daha kalın basılmış olmalı. National'in iki türden de orijinal entegre üretimi olmuş, her ikisini de sağlıklı bir şekilde kullandım daha önce. Foruma da zaman zaman sample isteme gibi kesin yöntemlerle temin ettiğimiz entegrelerin resimlerini yüklemeye çalıştık; forumdaki 3886 resimlerini tararsanız görebilirsiniz. Besleme boştayken sağlıklı çalışıyorsa dediğim gibi büyük ihtimale kartta lehim atlamasıyla kısa devre oluşmuştur. Gerçi entegreleri sökmüşsünüz ama lehim pastası kalıntılarını sentetik tiner ve eski bir iş fırçası ile temizledikten sonra iyice bir büyüteçle inceleseniz sorunu bulmanız mümkün olabilirdi. Bu arada forumun fahri (ve mütevazi

) baskıdevre tedarikçisi olarak isterseniz ampli pcbsini basıp gönderebilirim ücretsiz olarak (ama ödemeli kargo ile). Entegreleri söktüyseniz zaten geri çok birşey kalmıyor, baştan yaparsınız montajı.
Yaptım yaptım kutulayamadım.