Arkadaşlar
Ekli resimdeki mm riaa pikap preanfini toplamaya başladım. Ancak bir kaç konuda yardımınıza ihtiyacım var.Maddeler halinde sıralarsak;
1- Şemada 12AX7 lambası kullanılmış.Bu lambanın datasheetinde flament voltajı ac veya dc 12,6 volt yazmakta. çalışma voltajıda 260v dc 10ma. Ben ise 6N2P lamba kullanacağım. Bu lambanın datasheetini incelediğimde flament voltajı 6,3 volt anot voltajı 250 volt. Ben flament voltajı olrak 6,3 volt mu kullanmalıyım.
2- Kartta köşede toprak işareti olan bir kısım vat.Hemen onünde bir kondansatör için yer var.Değeri yazılmamış. Bu kond. Eksi ile toprak uç arasında. Buraya 22nf taksak uygun olurmu.Ayrıca bu toprak kısmını şehir şebekesi toprağı ile irtibatlamaya gerek varmı.
Şimdiden teşekkürler.