scarab yazdı:opamp olarak ad8397 veya njm4556 gibi yüksek akım kapasiteli bir şeyler kullanmak nasıl olur acaba
Kullanılabilir fakat Türkiye şartlarında bulunması da benim için çok önemli o yüzden şimdilik diğer opamplarla idare edeceğiz .
RM36CB yazdı:merhabalar
bu konu hakkında bir bilgim olmadığından yardımcı olamayacağım.bazı terimler bana yabancı.fakat merakımı gidermek istedim.
yaptığınız devreyi kulaklığı güçlendirmek daha fazla performans elde etmek içinmi yapacaksınız?
Evet, devre kulaklık ve kaynaktan daha fazla performans alabilmek için.İyi bir ses kaynağı, kötü preamplifikatör ve kötü güç yükselteçleriyle beraber hiçbir anlam ifade etmez.Benim amacım Sayın Ersoy Bey'in de tabiriyle torklu bir amplifikatör yapıp kulaklıktan maksimum verimi sağlamak.
cagdasbay yazdı:irfankanisli yazdı:Cagdasbay arkadaşımızın yaptığı vivident kulaklık amfisini (Bu arada çalışmasını takdir ediyorum, ellerine sağlık) seçenekler arasına alıp...
İlk postunuzdaki yorumunuz için teşekkürler bu arada...
Bu da .lyt olarak ares pcb çizimi
Ben teşekkür ederim dosyaları bizimle paylaştığınız için.İnanın çok makbule geçti.En kısa zamanda yapıp sizin devreyi de dinlerim.
hoparlör yazdı: aldığınız kulaklık hayırlı olsun, güzel, ancak çok da iyi kalite değil maalesef. Bu yüzden bahsettiğim devrelerle uğraşmaya değmeyebilir. Daha az güç harcayan ve küçük devreler daha iyi bir seçim olacaktır.
Haklısınız Üstadım, pek de üst segment bir kulaklık değil ama ekonomik şartlar ve gereklilik olarak alınacabilecek en iyi kulaklıkdı benim için .Şimdilik dediğiniz gibi opamp'lı küçük devrelerle uğraşacağım.İlerleyen zamanda testleri bitirdiğiniz devrenizi paylaşırsanız çok sevinirim.Rod Elliott'un devresini de daa sonraki bir tarihe erteleyeceğiz şimdilik.