gönderen Hazar » 30 Arl 2008, 22:09
30.12.08 - noyan kullanıcı isimli üyemizin fark ettiği, bbcode kullanarak eklenmiş linklerin gözükmemesi sorunu halledildi. Aynı sorunu yaşayan olursa diye: sorunun temayı kurarken CFG dosyasındaki bitcode field'i değiştirmekten kaynaklandığı anlaşıldı. CFG'de + DB'de ilgili değişiklikler yapılınca herşey halloldu. Prosilver'ın içerik sağda olan versiyonunu hazırlarken, ötekiyle karışmasın diye değiştirmiştim, meğer bambaşka bir amaca hizmet ediyormuş...
- phpBB'yi geliştirenlerin W3C standardına uyabilmek amacıyla, linklerin yeni pencerede açılmasını engelledikleri biliniyordu. Ama bu "özellik" bazı ziyaretçilerimizi sinir etmişti bile. Buna uygun çözüm getirildi.
- Mesajlara ve PM'lere cevap gönderirken "Konu" alanında Re: çıkması, ana dili Türkçe olan bir sitede beni oldukça rahatsız ediyordu, bununla ilgili modifikasyon yapıldı ve önceki mesajlar da düzenlenerek hepsinin bir düzen içinde olması sağlandı. Özel mesajları "ilet"irken Fwd: çıktığını da şimdi farkettim, bir sonraki düzelteceğim olay odur.
- Alım Satım Hususları forumu, Satılık ve Alınık olarak iki ana başlığa ayrıldı ve mesajlar taşındı.
- Bağış yapan üyeler için mini-ayrıcalıkların tanınacağı grup tanımlandı, rengi turuncu olarak belirlendi. Ayrıca bu üye grubuna reklamların çıkmaması için gerekli altyapı kodu yazıldı.
Rüzgar ters esiyorsa, yelkenlerini rüzgar yönüne göre ayarlamaya bak; çünkü dünya çektiğin sıkıntılarla değil,
gemiyi limana ulaştırıp ulaştıramadığınla ilgilenir.DIY Audio Türkiye Facebook Sayfası